Site_logoSite_logoSite_logoSite_logoSite_logo
Medical Wellness
Почивки
Екскурзии
Самолетни билети
Специални оферти
Голф
Други продукти

 

Да преоткрием заедно страната на орлите

Знаете ли коя е тази страна? Отговорът е Албания. Така самите албанци наричат родината си. Странно е колко малко, а и колко неточна е информацията ни  за толкова близка географски територия и държава.

Невероятното пътуване в Албания ще разкрие пред вас красивото преплитане на Албанските планини с техните заснежени върхове и китните им адриатически подножия с маслинови дръвчета, палми и плажове край Драч и Саранда /срещу о.Корфу/.

Ще се докоснете до исторически забележителности – много добре запазени крепости и замъци - от древния Бутринт /в списъка на ЮНЕСКО/, през твърдини, пазещи спомена и за българското царство, българската принцеса Мирослава и много други български велможи, Берат, в които ще усетите атмосферата на българското минало, крепостта Кружа на Скендербег /албански национален герой, първоначално на турска служба, а след това независим господар на Албания/, град Джирокастра - родното място на Енвер Ходжа и непристъпна крепост на независимия владетел Али паша.

Ще вкусите от ритъма и на съвременна Албания, за да откриете, че повечето от нещата, които знаем за нея са неверни. Лудостите от миналото - безбройните бункери, са изместени от големи и модерни градове – като Тирана и Елбасан, и бързо развиващи се курортни селища с много добра материална база. Ще се възхитите и на кипрещите се, подредени селца с големи къщи и усмихнати хора.

Вълнуващото пътуване ще ви отведе и до Охрид, столицата на Самуиловото царство, където ще останете запленени от красотата и величието на тихите води на Охридското езеро, а след радушното посрещане неусетно ще затананикате някоя от добре познатите ни песни за този край.

Нека заедно преоткрием страната на орлите.

ЦЯЛАТА ОФЕРТА

 

НАЗАД

Специални оферти

 

Абитуриенти 2013
Абитуриентски бал в Парк хотел Пирин*****- гр. Сандански
Park Hotel Pirin

 

СПА хотел Девин
БИО СПА ИЗКУШЕНИЕ ЗА ДВАМА

 

 

Хотел Спорт

Андора

Хотел Девин

Девин

Хотел Лойперсдорф

Австрия

 

 

 

Copyright © 2009 - 2014 Sirius A Ltd.